Romantika barevných drahokamů – akvamarín.

Nejpozoruhodnějším rysem zimních olympijských her v Pekingu 2022 je modrá obloha po dešti a „modrá obloha“, která vypadá jako jasná obloha, svěží, majestátní, elegantní, čistá, jasná a relaxační.Mezi přírodní skvosty lze považovat pouze akvamarín.
Pokud jde o akvamarín Zimní olympijské hry mají mnoho počátků.Ale mocné zimní olympijské hry jako Norsko, Švýcarsko a Švédsko považují akvamarín za poklad a lze jej nazvat „drahokamem“.„Skandinávský kámen“.
Akvamarín je klasický „barevný“ drahokam, který dokáže vyjádřit úroveň lidských emocí a kompletní výživy změnou sytosti, jasu a stínů.

IU

 

UTY (1)

 

Akvamarín je modrá odrůda z rodiny beryllium.a díky svým jedinečným vlastnostem má akvamarín obvykle světle zelený nebo šedý odstín.Podle Mansellovy teorie barev, která kombinuje tři složky barvy (sytost, jas a odstín), GUILD Gem Lab klasifikuje tyrkysovou do tří kategorií: azurová, azurová a santa maria.

UTY (2)
Mezi nimi byla barva Santa Maria použita k reprezentaci vysoce kvalitní tyrkysové barvy.Popis barvy „Santa Maria“ byl připojen pouze k vysoce nasycenému středně světle modrému akvamarínu.

 

UTY (3)


Čas odeslání: 19. dubna 2022