Zavede vás do inventáře módních šperků z červeného koberce Oscar

Christine, která hrála skvěle v "Twilight", byla cílem všech po mnoho let.Christine zvolila na červený koberec předávání Oscarů super krátký oblek, který se ale nehodí.Je tam divoká krása.

inventory1

 

Na červeném koberci si Christine směle rozepla podprsenku.V kombinaci s červenými drahokamy a diamantovým náhrdelníkem Chanel.a hodinky ze stejné série.

inventory2

Vanessa Hudgens je americká herečka, která zapůsobila na červeném koberci, zvolila černé flitrované šaty bez ramínek se smaragdovým náhrdelníkem Bvlgari a náušnicemi.

inventory3

Vypasovaný design vašeho těla konturuje vaši postavu.A smaragdový náhrdelník zdobený diamanty je poutavý.Vanessin sebevědomý úsměv ukázal, že je velmi spokojená s tím, jak ten den vypadala.

inventory7

Za zmínku stojí, že ten den měla Zendaya na červeném koberci celkem 11 náramků Bvlgari.Celková hodnota se pohybuje kolem 4 milionů liber.U večeře Zendaya změnila svůj sexy vzhled a rovnou do obleku.Přiléhavý oblek doplnil její hezký vzhled stejnými brožími Bulgari a vypadala krásně a drze.

inventory4

Nicole Kidman, její čtvrtá nominace na nejlepší herečku za The Ricardos, měla na sobě pudrově modré šaty Armani Privé.

inventory5

V kombinaci s New York High Jewellery Collection Harryho Winstona, králem diamantů, jsou zářivé barvy žlutých diamantů poutavé.A elegantní úsměv.

 inventory6


Čas odeslání: 25. května 2022